Antena Meniu Search
x

Bărbat din Tulcea, omorât în noaptea de Revelion după ce a intrat în curtea unui vecin

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din satul Turda (Tulcea) a fost omorât, în noaptea de Revelion, după ce a intrat în curtea unui vecin.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.01.2020, 16:23

Bărbat din Turda, Tulcea, omorât de vecin în noaptea de Revelion
Bărbat din Tulcea, omorât în noaptea de Revelion - Arhivă Observator

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din satul Turda (Tulcea) a fost omorât, în noaptea de Revelion, după ce a intrat în curtea unui vecin.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, la câteva ore după ce victima din satul Turda, comuna Mihai Bravu, a sărbătorit alături de familie trecerea în anul 2020.

În jurul orei 03.00, bărbatul de 46 de ani a intrat în curtea unui vecin pe care îl bănuia că i-ar fi furat mai multe lucruri.

Potrivit tulceanoastra.ro, oamenii au povestit că polițistul din saat l-ar fi sfătuit pe bărbatul ucis să pună presiune pe vecinul său și să îl confrunte permanent pentru a-l face să recunoască.

Pe acelaşi subiect

Așa s-a întâmplat și în noaptea de Revelion, atunci când victima a intrat în curtea vecinului său și a început să îl amenințe și să îl împingă.

Enervat la culme, proprietarul casei a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe vecinul său în cap.

În urma loviturilor primite, bărbatul de 46 de ani și-a pierdut viața, în timp ce agresorul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Tulcea, omorât în noaptea de Revelion după ce a intrat în curtea unui vecin