Antena Meniu Search
x

Foto Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă a postat poze cu bebelușul femeii încătușat. Poliția s-a autosesizat

Bărbatul din comuna Dumitrești, judeţul Vrancea, care și-a ucis în bătaie concubina, însărcinată în trei luni, posta pe Facebook, anul trecut, poze şocante cu bebeluşul acesteia rezultat dintr-o altă relaţie, potrivit presei locale. Cel mic era încătuşat. La vremea respectivă nimeni nu s-a sesizat.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 13:18

Poliția s-a autosesizat după apariția unor poze cu un copil încătușat de vrânceanul acuzat că și-a ucis iubita gravidă
Poliția s-a autosesizat după apariția unor poze cu un copil încătușat de vrânceanul acuzat că și-a ucis iubita gravidă

Bărbatul care și-a omorât în bătaie iubita gravidă în trei luni, din comuna Dumitrești, judeţul Vrancea, a postat câteva fotografii pe contul de Facebook cu un bebeluş încătuşat, anul trecut, care potrivit informaţiilor din presa locală, ar fi fost al concubinei, dintr-o relaţie anterioară. Poliția s-a autosesizat acum, după ce în presă au apărut pozele cu copilul.

Sâmbătă, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 13:35, de către un bărbat din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Însă, verificările poliţiştilor în acest caz au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

IPJ Vrancea a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului

În urma  autosesizării, dar și a unei sesizări primite la sediul Inspectoratului de Poliție Vrancea, privind tratamentele la care ar fi fost supus un minor, în vârstă de circa 2 ani, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Pe acelaşi subiect

Acțiunile au fost întreprinse și ca urmare a  apariției pe o platformă de socializare a unor imagini în care apare minorul, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea  fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Facem precizarea că, la data de 5 iunie a.c., minorul a fost preluat de către reprezentanții DGASPC Vrancea ca urmare a sesizării IPJ Vrancea, cu privire la posibila situație de risc în care se afla minorul.

Vrânceanul i-a violat prietena care venise la ei în vizită, înainte de crimă

Anchetatorii au aflat că o femeie care venise la ei în vizită, a fost abuzată sexual de bărbat. Inițial ea nu a spus nimic despre ce s-a întâmplat, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor. Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de aceasta data instanţa l-ar putea condamna pe viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă a postat poze cu bebelușul femeii încătușat. Poliția s-a autosesizat