Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă în trei luni, în Vrancea, i-a violat prietena care venise la ei în vizită, înainte de crimă

Bărbatul care și-a omorât în bătaie iubita gravidă în trei luni, într-un sat din județul Vrancea, a violat o vecină venită la ei în vizită cu câteva ore înainte de crima oribilă. Cea de-a doua victimă a bărbatului este o prietenă a femeii gravide, care venise în vizită.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 13:25

Vezi și

Anchetatorii au aflat că o femeie care venise la ei în vizită, a fost abuzată sexual de bărbat. Inițial ea nu a spus nimic despre ce s-a întâmplat, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Bărbatul de 50 de ani din localitatea Dumitrești, județul Vrancea este cercetat și pentru lipsire de libertate și viol, fapte care s-ar fi petrecut potrivit anchetatorilor în aceeași noapte în care făptuitorul și-ar fi omorât concubina. 

Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor. Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de aceasta data instanta l-ar putea condamna pe viata.

Bărbatul are deja o condamnare tot pentru omor

Pe acelaşi subiect

"În cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de omor calificat întrucât făptuitorul a mai fost condamnat anterior pentru o infracțiune de omor, iar prezenta faptă a săvârșit-o asupra unei persoane însărcinată în luna a treia. În aceeași noapte, făptuitorul a mai lipsit de libertate și întreținut relații sexuale neconsimțite cu altă persoană domiciliul celor doi concubini", a spus Luminița Dogaru, procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Rudele și vecinii sunt șocați de cele întâmplate, chiar dacă suspectul în acest caz a mai avut o condamnare pentru omor. Acesta a stat mai bine de 10 ani în închisoare, fiind eliberat în urmă cu 4 ani.

Femeia de 32 de ani a fost bătută până a murit

Anchetatorii au stabilit că între bărbat și iubita lui gravidă a început o ceartă. La un moment dat, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a început să o lovească. Femeia a rămas inconştientă pe podea. A fost momentul în care agresorul a sunat la 112 şi a a chemat ambulanţa. Atât medicilor, cât şi rudelor le-a spus că pur şi simplu a leşinat.

”M-a sunat, băi unde eşti. Băi, băiete, treaba-i proastă. A baut o cafea și a căzut jos și a murit”, a povestit fratele bărbatului, fiind primul pe care agresorul l-a contactat. Medicii au găsit-o pe femeia de 32 de ani fără suflare. Poliţiştii au ajuns la concluzia că decesul femeii a survenit în urma unor lovituri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă în trei luni, în Vrancea, i-a violat prietena care venise la ei în vizită, înainte de crimă