Antena Meniu Search
x

Gravida găsită moartă ieri în Vrancea ar fi fost omorâtă în bătaie. Iubitul femeii, reţinut

Răsturnare de situaţie în cazul gravidei de 32 de ani care a murit sâmbătă în comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea. Iubitul femeii, cel care a alertat autorităţile la 112, spunând că femeia se simte rău, a fost reţinut. Polițiștii au anunțat că cercetările efectuate au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.06.2021, 12:47

Gravida găsită moartă ieri în Vrancea ar fi fost, de fapt, omorâtă în bătaie. Iubitul femeii, reţinut - Arhivă / Imagine ilustrativă

Iubitul femeii de 32 de ani, însărcinate în trei luni, care a murit sâmbătă în comuna Dumitrești, județul Vrancea, a fost reținut, după ce verificările poliţiştilor în acest caz au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

"Urmare a evenimentului din cursul după-amiezei de 5 iunie a.c.(moartea suspectă) din comuna Dumitrești, activitățile desfășurate de polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a anunțat duminică IPJ Vrancea.

Polițiștii au informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, a dispus măsura reținerii față de concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani.

"O echipă complexă de polițiști, sub coordonarea procurorului, desfășoară cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii", a mai transmis Poliția Vrancea.

Pe acelaşi subiect

Tânără din Vrancea, însărcinată în 3 luni, moartă în condiții suspecte

Reamintim că sâmbătă, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 13:35, de către un bărbat din comuna Dumitrești, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. 

Din nefericire, echipajul SAJ, prezent la fața locului, a constatat decesul acesteia. 

Polițiștii anunțau că fac în acest caz cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Gravida găsită moartă ieri în Vrancea ar fi fost omorâtă în bătaie. Iubitul femeii, reţinut