Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul angajat pe nedrept la Aeroportul Maramureş este tatăl finului directoarei. A primit răspunsurile la examen în faţa candidaţilor

Procurorii anticorupţie verifică acuzaţii de angajări ilegale la Aeroportul Internațional Maramureș. Mai exact, un apropiat al actualului director ar fi fost angajat în aeroport în urma unui concurs trucat. Procurorii DNA au făcut ieri percheziţii şi au ridicat mai multe documente. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.12.2023, 14:28

Vezi și

Ancheta este doar în faza de început iar ieri cei trei ofiţeri ai DNA după ce au petrecut mai multe ore în birourile administrative ale Aeroportului Internaţional Maramureş au plecat cu mai multe documente care privesc ultimele angajări care s-au făcut.

Bărbatul a primit răspunsurile în timpul examenului

Potrivit presei locale, directoarea de la Aeroportul Internaţional Maramureş ar fi angajat un cunoscut, mai exact tatăl copilului pe care ea l-a botezat în urma unui concurs trucat. Bărbatul s-a dus la examen, iar în sală de faţă cu alţi participanţi dar şi cu comisia de examinare, a primit răspunsurile corecte la exam pe telefonul mobil, fără nicio jenă a copiat răspunsurile.

Până în acest moment directoarea nu a făcut nicio declaraţie nici vizavi de acuzaţiile care i se aduc dar nici de percheziţiile care au avut loc, dar nici preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Consiliu care coordonează întreaga activitate de la aeroport. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bărbatul angajat pe nedrept la Aeroportul Maramureş este tatăl finului directoarei. A primit răspunsurile la examen în faţa candidaţilor