Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță din fața unei școli din Bacău a fost prins după ce a SECHESTRAT o fată în apartamentul său!

Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță de 9 ani din fața unei școli din Bacău la sfârșitul acestei săptămâni a fost prins de polițiști.

de Redactia Observator

la 15.10.2017 , 12:36

Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță de 9 ani din fața unei școli din Bacău la sfârșitul acestei săptămâni a fost prins de polițiști.

Vineri dimineață, autoritățile din Bacău au intrat în alertă după ce o fetiță în vârstă de 9 ani le-a povestit profesorilor și părinților cum un bărbat a încercat să îi ofere bani pentru a se urca în mașina sa.

Totul s-a întâmplat în fața școlii din Bacău la care învață copila. Din fericire, fetița a luat-o la fugă în momentul în care bărbatul a încercat să o răpească.

Articolul continuă după reclamă

În această dimineață, polițiștii au reținut un bărbat de 42 de ani după ce o adolescentă de 17 ani le-a povestit că a fost răpită și sechestrată în apartamentul agresorului care a încercat să o violeze.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din comuna Dămienești, județul Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Bărbatul care a vrut să răpească o fetiță din fața unei școli din Bacău a fost prins după ce a SECHESTRAT o fată în apartamentul său!