Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care și-a violat fiul luni în șir este fost cadru militar. Abuzurile nu s-au încheiat nici după ce bunica a anunțat poliția

Caz şocant în Mehedinţi! Un copil de cinci ani ar fi fost abuzat sexual luni în şir de propriul tată! Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este fost cadru militar şi angajat în sistemul de administrare a penitenciarelor.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.10.2022, 14:10

Vezi și

Bunica maternă este cea care și-a dat seama că este ceva în neregulă cu copilul. Atunci când a avut suspiciuni, a montat aparate de înregistrare audio în locuința familiei. Așa a descoperit nenorocirea. Cu probele pe care le avea, femeia a mers la procuratură.

În data de 29 iulie s-a înregistrat plângerea bunicii și tot atunci a început și ancheta. Totuși abuzurile au continuat până în luna septembrie, inclusiv. Poliția spune că ancheta a fost una greoaie, iar în astfel de cazuri este nevoie de timp pentru a se aduna probe incontestatbile la dosar. 

Pe 11 octombrie, tatăl a fost reținut pentru agresiune sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului. Cu probele de la dosar, procurorii au cerut arestarea preventivă a tatălui pentru 30 de zile. Nici judecătoria nu a considerat că tatăl este un pericol, așa că a dispus plasarea acestuia sub control judiciar, ceea ce înseamnă că în următoarele 60 de zile, nu are voie să părăsească municipiul și nici să se apropie de fostul domiciliu. Copilul locuiește în continuare cu mama sa și primește, în prezent, suport psihologic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbatul care și-a violat fiul luni în șir este fost cadru militar. Abuzurile nu s-au încheiat nici după ce bunica a anunțat poliția