Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul dat jos din avion, la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască, a încercat să se întoarcă la bordul aeronavei. A ajuns pe lista neagră

Un pasager a ţinut un avion întreg pe loc, la Cluj. Individul a refuzat să-şi pună masca, în ciuda rugăminţilor echipajului de la bord. Pentru că avionul nu putea decola, a fost chemată poliţia. Bărbatul a fost dat jos, în aplauzele celorlalţi pasageri.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 20.10.2021, 19:40

Vezi și

”Hai, frate, că pierdem timp cu tine! Botniţa! Păi, da, trebuie s-o porţi că sunt şi alţii”. Avionul avea motoarele pornite şi se pregătea să decoleze spre Londra, când echipajul de la bord a observat că un pasager nu poartă mască.

Eric, pasager: ”Toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire, însă trec 10-15 minute şi nu se mai întâmplă nimic. Dintr-o dată, aud un domn care spune: "Haideţi dom'le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg după dumneavoastră!”.

Bărbatul a ajuns pe lista neagră a companiei 

Purtarea măştii este obligatorie în avion. Însă bărbatul a refuzat să se conformeze. Avionul a rămas la sol, iar comandantul a chemat poliţia de frontieră, prezentă în aeroport.

Pe acelaşi subiect

Eric, pasager: ”Poliţia ajunge, încearcă să-l convingă pe bărbat să-şi poarte masca, acesta refuză vehement, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-l scoată afară din avion, moment în care mulţimea a început să aplaude”.

Alex Prunean, reporter Observator: ”După ce a fost adus în terminal, pasagerul a vrut să se întoarcă în avion, dar căpitanul nu a mai vrut să-l primească. Mai mult decât atât, timp de câteva luni, se va afla pe o listă neagră care nu-i va mai permite să zboare cu această companie aeriană”.

Pasagerul în vârstă de 43 de ani a fost amendat cu 2.500 de lei

David Ciceo, director Aeroportul din Cluj: ”A întârziat avionul 23 de minute. Având în vedere că în aeroporturi şi în avioane se respectă regulile, gradul de infectare este foarte mic. Pe plan mondial, nu au fost decât foarte puţine cazuri de infectări”.

Nu este singurul caz de acest fel, spune conducerea Aeroportului din Cluj. Au mai fost pasageri care au renunţat la mască în timpul zborului, dar, la destinaţie, şi ei au fost daţi pe mâna poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbatul dat jos din avion, la Cluj, pentru că a refuzat să poarte mască, a încercat să se întoarcă la bordul aeronavei. A ajuns pe lista neagră