Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul fugit de la Spitalul Săpoca a violat o copilă de 11 ani în 2018. A fost găsit în pijamale, ascuns într-o casă părăsită

A fost alertă în județul Buzău, dar și în împrejurimi, după ce un pacient periculos, internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca, secţia Ojasca a evadat aseară. Individul a ajuns în spital după ce a agresat sexual o copilă de numai 11 ani. Mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale au venit de acasă ca să participe la căutări, alături de jandarmi şi de poliţişti. Evadatul a fost prins în această dimineaţă.

de Adrian Obreja

la 01.03.2024, 13:44

Vezi și

Bărbatul, considerat extrem de periculos, a fost găsit în această dimineață într-o casă părăsită, nu departe de Spitalul Săpoca, secţia Ojasca, din care a evadat seara trecută. A petrecut întreaga noapte în pijamale, așa cum a fugit din spital. Alarma a fost dată seara trecută, în jurul orelor 22:00, atunci când personalul medical a observat că acesta nu mai este pe secția în care era internat. El a fost căutat inițial în curtea spitalului, iar când au văzut că nu-l găsesc, medicii au sunat la 112. 

Bărbatul fugit de la Săpoca a violat o copilă de 11 ani în 2018

Polițiști, jandarmi dar și luptători de la trupele speciale, împreună cu un câine de urmă, au demarat căutările. Au fost folosite și aparate de termoviziune și au fost făcute filtre la intrările și ieșirile din oraș.

Individul a fost găsit și internat în același loc. Bărbatul de 36 de ani se află acolo pentru măsuri preventive și tratament, asta după ce în 2018 a violat și a agresat o copilă de 11 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbatul fugit de la Spitalul Săpoca a violat o copilă de 11 ani în 2018. A fost găsit în pijamale, ascuns într-o casă părăsită