Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul găsit mort în scara unui bloc din Câmpina, ucis fără milă de iubită. O vecină l-a descoperit îngrozită: "Femeie fără de căpătâi"

O nouă zi, o altă crimă oribilă. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis cu sânge rece, într-o garsonieră din Câmpina, judeţul Prahova. După atac, trupul i-a fost abandonat pe holul blocului, acolo unde o vecină l-a descoperit îngrozită, la primele ore ale dimineţii. Suspectă pentru uciderea bărbatului este chiar concubina lui, pe care anchetatorii au găsit-o în casă cu proprietarul locuinţei. 

de Redactia Observator

la 01.07.2023, 09:58

Vezi și

Reporter: Vă pare rău, doamnă, pentru ce aţi făcut?

Suspectă: Nu am făcut nimic, doamnă, nu ştiu ce vreţi să vorbiţi. 

Femeia de 46 de ani este concubina celui pe care tocmai ea l-ar fi ucis fără milă. Alarma la 112 a fost dată vineri, cu puţin înainte de ora 8 dimineaţa. O vecină a bărbatului, unde cei doi erau în vizită, a fost cea care a descoperit trupul neînsufleţit în scara blocului din Câmpina.

Vecin: Când să urc înapoi, cobora altă vecină de aici şi zice: băi George, e unul mort, acolo, pe hol! 

Pe acelaşi subiect

Locatarii spun că din garsoniera unde a avut loc crima se auzeau adesea certuri şi că petrecerile, de la care alcoolul ar fi fost nelipsit, aveau loc în mod repetat. 

Vecin: Ei se îmbătau şi era circ acolo, circ.

Vecin: O femeie fără de căpătâi, care aducea fel şi fel de persoane dubioase, pentru a consuma băuturi alcoolice. Scandaluri sunt. De vreun an jumatate continuu. Nu se mai termină guiţatul de aici. De fapt, aici se întâmpla de mai multe luni scandaluri, bătăi şi toate astea. Era imposibil să nu ducă la un sfârşit din ăsta tragic. 

Cu o zi înaintea atacului, suspecta de crimă s-ar fi întâlnit cu mai mulţi vecini, însă nu ar fi avut un comportament care să dea de bănuit.

Vecin: Am vorbit cu ea şi era unde stătea ea acolo, vorbea frumos, nu era să zici că se întâmplă ceva. Cu mine vorbea drăguţ. Sărut mâna, sărut mâna! Nu, era... îşi vedea de treaba ei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru necropsie. Femeia și proprietarul garsonierei vor trebui acum să le explice anchetatorilor cum s-a petrecut totul.  În cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbatul găsit mort în scara unui bloc din Câmpina, ucis fără milă de iubită. O vecină l-a descoperit îngrozită: "Femeie fără de căpătâi"