Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost prins criminalul din Timișoara. Gestul sfidător pe care l-a făcut înainte de a fi capturat de polițiști

După 48 de ore de percheziţii şi filtre în toată Timişoara, bărbatul care a ucis doi bătrâni în propria casă pentru bani a fost prins şi arestat. Cu doar câteva ore înainte să fie capturat, individul s-a dus acasă la părinţi să se schimbe, apoi a plecat liniştit în oraş. Anchetatorii au stabilit că bărbatul locuise în acelaşi imobil cu victimele şi le mai ajuta la cumpărături. Avea restanţe la întreţinere, iar femeia i-a deschis uşa în speranţa că a venit să aducă datoria.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.06.2023, 19:59

Vezi și

Momentul în care poliţiştii au pus la pământ principalul suspect în cazul crimei celor doi bătrâni a fost filmat. Cu doar câteva ore înainte, mascaţii au percheziţionat locuinţa părinţilor lui. Aceştia au recunsocut că fiul a fost pe la ei, şi-a schimbat hainele şi a plecat în oraş. 

Iulia Pop, reporter Observator: De 24 de ore au avut nevoie poliţiştii pentru identificarea criminalului. De alte 24 de ore, au fost necesare pentru capturarea sa. A fost prins exact în acest loc. Suntem într-o fostă zonă industrială a Timişoarei, situată la câteva sute de metri de Gara de Nord. 

Dubla crimă din Timișoara. Individul extrem de periculos nu a opus rezistenţă

Laurenţiu Ţambriş, Serviciul Investigaţii Criminale Timişoara: Am găsit asupra lui mai multe articole vestimentare de schimb şi obiecte de igienă corporală. Semn că se pregătea să se sustragă în continuare. 

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au stabilit că bărbatul îşi cunoştea victimele. Până acum două luni a stat cu chirie în apartamentul vecin şi îi mai ajuta pe bătrâni la cumpărături.

Reporter: Era genul care vă cerea bani, făcea împrumut?

Locatar: Da, că spunea că până ia avansul, până ia lichidarea. Mi-am dat seama că e mincinos că nu mi-a dat (n.r. banii) când mi-a zis. Erau oameni în vârstă. Atunci cu pandemia, dacă aveau nevoie de apă, de nişte fructe, de nişte greutăţi aşa mai mari, el venea şi le aducea. 

Iulia Pop, reporter Observator: Bărbatul a lăsat o restanţă la întreţinere de peste 2.000 de lei, o parte a plătit-o mama sa. Ştia însă exact când bătrâna încasa cheltuielile de la locatari, iar victima i-a deschis uşa în speranţa că a venit să-i aducă datoria. 

În faţa anchetatorilor, bărbatul a recunoscut faptele şi a declarat că nu ar fi vrut să-i omoare, ci doar să le ia banii. În momentul atacului, ar fi fost drogat.

Fiica victimelor din Timișoara nu îşi revine din şoc

Fiica victimelor: Puteţi gândi cum e să pierzi părinţii, doi odată şi într-un aşa mod! Ce poate fi mai crunt? A fost vecinul de lângă...

Alin Petecel, IPJ Timiș: Un caz greu, complicat, extrem de grav. Sunt zeci de astfel de poliţişti, văzuţi şi nevăzuţi, cunoscuţi sau necunoscuţi care o perioadă foarte lungă de timp nu au dormit. 

Mai-marii din Poliţie dau şi ei asigurări că suntem în siguranţă. 

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne: Fără îndoială, România este o ţară sigură şi graţie acestor colegi minunaţi. 

Criminalul a ajuns azi faţă în faţă cu judecătorii la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă. Arma crimei, un cuţit, nu a fost încă găsită. Nici geanta cu cei 12.000 de lei furaţi. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins criminalul din Timișoara. Gestul sfidător pe care l-a făcut înainte de a fi capturat de polițiști