Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul găsit înecat la Oradea ar fi fost ucis. Avea mâinile legate la spate şi fusese bătut înainte de înec. Poliţia cere ajutor

O crimă oribilă sau o execuţie în stil mafiot se conturează în cazul bărbatului găsit înecat în bazinul de acumulare  al barajului CET CAMP din Oradea. Procurorii precizează că a suferit o moarte violentă, cauzată asfixiei mecanice prin înec. De asemenea, avea mâinile legate la spate.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 17:43

O crimă oribilă sau o execuţie în stil mafiot se conturează în cazul bărbatului găsit înecat în bazinul de acumulare  al barajului CET CAMP din Oradea.

Procurorii precizează că a suferit o moarte violentă, cauzată asfixiei mecanice prin înec. De asemenea, avea mâinile legate la spate cu material textil şi era legat la gură.

Poliţiştii cer sprijinul populaţiei şi mass-media pentru identificarea victimei. S-a putut stabili ca perioadă posibilă a decesului începutul lunii august 2018.

Articolul continuă după reclamă

"Vă solicităm sprijinul în vederea identificării unei persoane, posibilă victimă într-un dosar în care se efectuează cercetări privind existenţa unor indicii temeinice cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor", precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Pe acelaşi subiect

Astfel, este vorba despre un bărbat găsit la începutul lunii septembrie în bazinul de acumulare  al barajului CET CAMP situat în zona străzii Corneliu Baba din Oradea, în apropierea podului O.Densuşianu - Pod CFR Ioşia,  despre care  s-a putut stabili că are vârsta de aproximativ 45 - 55 de ani, înălţime 1,68 - 1,70 m, atletic, greutate aproximativă 70 - 80 kg, dimensiunea tălpilor piciorului 24 cm corespunzător mărimii 39 la încălţăminte.

Acesta era îmbrăcat într-o bluză de culoare roşie cu gulerul şi terminaţia mânecilor de culoare maro iar în partea stângă, în zona pieptului, este inscripţionat cuvântul „Market" asociat cu sigla francizei Carrefour aplicată prin brodare, chilot de culoare neagră cu elastic de culoare albastră, nu avea pantaloni sau alte obiecte vestimentare sau încălţăminte.

La gât purta un şnur subţire de aţă pe care era fixată o bilă metalică de dimensiuni mici de culoare argintie iar la mâna dreaptă purta un elastic sub formă de brăţară, de culoare portocalie, cu noduri multiple.

Ca elemente fizice distinctive, victima avea un singur rinichi şi dantura lipsă având doar resturi dentare, pe corpul acesteia neexistând tatuaje sau alte semne distinctive. De asemenea, nu s-au identificat urme ale unor intervenţii chirurgicale.

Conform constatărilor preliminare medico-legale, moartea a fost violentă, s-a cauzat asfixiei mecanice prin înec. În zona antebraţelor au fost identificate echimoze produse prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare, posibil în urma unei altercaţii sau agresiuni. La momentul la care a fost găsită, victima avea mâinile imobilizate la spate prin legare cu material textil. La nivelul gurii, între maxilar şi mandibulă avea  aşezată o fâşie îngustă din material textil legată strâns cu nodul situat sub urechea dreaptă.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot duce la identificarea posibilei victime sunt rugate să sune la numărul unic 112, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bărbatul găsit înecat la Oradea ar fi fost ucis. Avea mâinile legate la spate şi fusese bătut înainte de înec. Poliţia cere ajutor