Antena Meniu Search
x

Imaginile dezastrului din Oradea, filmate cu drona. Cum se vede pe zi Palatul Episcopal, după incendiul devastator (Video)

Imagini cutremurătoare filmate astăzi cu drona, în urma incendiului de seara trecută, de la Episcopia Greco-catolică din Oradea. 

Imagini cutremurătoare filmate astăzi cu drona, în urma incendiului de seara trecută, de la Episcopia Greco-catolică din Oradea. 

În imaginile realizate de Ovi D. Pop, se vede că acoperişul clădirii de patrimoniu, de o valoare inestimabilă, este distrus în totalitate. 

Chiar dacă faţada nu pare afectată, iar din stradă pare că efectele nu sunt atât de grave, filmările realizate astăzi cu ajutorul unei drone arată adevărata amploare a incendiului ce a cuprins Palatul Episcopal Greco-Catolic.

Trei ore s-au chinuit aseară pompierii să stinga focul, în vreme ce sute de turişti asistau îngroziţi la focul uriaş. O filmare făcută de un orădean, la câteva străzi distanţă de Palatul Episcopiei Greco-Catolice, pare să surprindă chiar momentul în care a izbucnit focul.

De asemenea, un turist aflat în vizită la Oradea a surprins imagini cu Palatul Episcopal Greco-Catolic, cu puţin înainte de declanşarea incendiului devastator care a mistuit clădirea. 

Nu au fost victime, însă clădirea a fost serios avariată. Pagubele dezastrului vor fi estimate în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Imaginile dezastrului din Oradea, filmate cu drona. Cum se vede pe zi Palatul Episcopal, după incendiul devastator (Video)