Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul și femeia care au luat la bătaie un șofer în traficul din Bucureși au fost reținuți. Unul dintre ei rămâne în arest 24 de ore

Agresorii care au luat la bătaie un şofer acum două seri, pe Calea 13 Septembrie din Bucureşti, au fost identificaţi şi reţinuţi astăzi de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 13:54

Vezi și

Este vorba despre un bărbat şi o femeie, care, după cum se vede şi pe imaginile surprinse de camera unui alt autoturism, au coborât din maşină şi l-au luat la bătaie pe şoferul care conducea în spatele lor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Se pare că acesta din urmă nu s-ar fi încadrat corespunzător pe bandă, lucru ce a dus la nervi, pumni şi înjurături violente din partea celor doi, în plină stradă. În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar cercetările poliţiştilor continuă pe numele ambelor persoane.

Cercetările sunt continuate, față de ambele persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul și femeia care au luat la bătaie un șofer în traficul din Bucureși au fost reținuți. Unul dintre ei rămâne în arest 24 de ore