Antena Meniu Search
x

Video Scene violente în traficul din Bucureşti. Un bărbat şi o femeie au luat la bătaie un alt şofer: "Să se bată şi ei în parcare, civilizat"

Traficul din Bucureşti întinde la maximum nervii şoferilor. Periodic, pe reţelele de socializare apar imagini cu incidente violente.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 14:06

Vezi și

Un astfel de moment s-a petrecut şi seara trecută, 24 ianuarie, pe Calea 13 Septembrie. Un şofer cu Logan a fost luat de bătaie, în trafic, de şoferul unui BMW. La altercaţie a luat parte şi o femeie, pasageră în BMW.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic. Acesta s-a oferit să-i pună imaginile la dispoziţie şoferului agresat. "Filmarea a ajuns intre timp la poliție. Noroc că suntem o țară fără arme la liber, ne rezumăm doar la pumni deocamdată", a fost mesajul care a însoţit imaginile postate pe Facebook de şoferul care a filmat incidentul.

Imaginile au ajuns şi pe Reddit. "Prima regulă a bătăii în trafic: nu ieși din mașină. E trist că mai sunt oameni care ies așa naivi să discute cu unul care îi blochează și iese nervos la ei.", "Măcar de nu oprea în mijlocul drumului." sau "Să se bată și ei în parcare că niște oameni civilizați", sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizionat momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scene violente în traficul din Bucureşti. Un bărbat şi o femeie au luat la bătaie un alt şofer: "Să se bată şi ei în parcare, civilizat"