Antena Meniu Search
x

Video Barbi, Ţuţu Butuc, Vali Peşte şi alţi 4 prieteni s-au deghizat în poliţişti pentru o răzbunare. Victimele le-ar fi furat drogurile

Răfuială ca în filme în Mehedinţi. Şapte indivizi deghizaţi în poliţişti, cu cagule şi pistoale, au legat de mâini şi de picioare trei tineri pe care i-au bătut şi i-au abandonat într-o pădure. Un trecător i-a găsit întâmplător şi a sunat la 112. Până la urmă, adevăraţii agenţi i-au prins pe falşii poliţişti. Totul ar fi fost o răzbunare, după ce victimele au pus mâna pe o captură de 200 de kilograme de cocaină care ar fi aparţinut agresorilor.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 20.04.2023, 19:39

Vezi și

Atacul s-ar fi petrecut pe drumul ce leagă Băile Herculane de Baia de Aramă. Poliţiştii au avut nevoie de câteva luni pentru a da de urma celor şapte indivizi. Agresorii le-au blocat drumul celor trei bărbaţi pe care îi urmăreau şi când au pus mâna pe ei, i-au rupt în bătaie. 

Potrivit procurorilor, indivizii au atacat cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi cu pistoale asemănătoare cu cele ale Poliţiei. În plus, maşina lor avea numere false, cu însemnele Ministerului de Interne.

Totul a fost premediat. Cel puţin asta cred procurorii care spun că ar fi vorba de o reglare de conturi. 

Gheorghe Ciocan, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți: I-au imobilizat şi i-au trântit pe partea carosabilă încătuşându-i cu coliere de plastic. Persoanele vătămate au fost obligate să îi însoţească pe cei 7 suspecţi pe o distanţă de 7 kilometri până în zona unui refugiu loc în care au fost deposedate de telefoanele mobile precum şi de alte bunuri. 

Pe acelaşi subiect

Cei 3 tineri au fost legaţi şi abandonaţi într-o pădure, unde au fost găsiţi de un trecător care a sunat la 112. Autorităţile din Mehedinţi au dat în cele din urmă şi de suspecţi: Barbi, Ţuţu, Butuc, Vali Peşte, Ghilă, Bubu şi simplu - Florin.

Victimele le-ar fi furat drogurile

Motivul pentru care cei trei au fost bătuţi nu este clar. Există totuşi informaţie potrivit căreia ei ar fi dat peste o cantitate mare de droguri ce ar fi aparţinut atacatorilor. Ipoteza nu a fost confirmată, dar nici infirmată, însă investigaţiile abia au început. 

Potrivit unor surse ar fi vorba de 200 de kilograme de droguri, cel mai probabil cocaină, în Portul Constanţa. Până ce informaţia se va concretiza, agresorii sunt cercetaţi pentru... 

Sorin Crudu, avocat: Tâlhărie calificată, lipsire de libertate, uzurpare de calităţi oficiale. Noi considerăm că nu sunt vinovaţi. Ancheta este în curs de desfăşurare şi nu putem veni cu foarte multe elemente care au legatură cu această cauză. 

Cazul ar putea fi preluat de procurorii antimafia dacă răfuiala a pornit într-adevăr de la droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Barbi, Ţuţu Butuc, Vali Peşte şi alţi 4 prieteni s-au deghizat în poliţişti pentru o răzbunare. Victimele le-ar fi furat drogurile