Antena Meniu Search
x

Bârlădeanul care a fost muşcat de picior de un tigru la Zoo s-a trezit la spital: "Mi-a sfâşiat piciorul o pisică. O pisică mare, ce-i drept, dar nu era tigru"

Bârlădeanul care a fost muşcat de picior de un tigru la Grădina Zoologică s-a trezit pe patul de spital, după operaţia de reconstrucţie a membrului inferior, dar nu-şi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. Ba mai mult, el a venit cu o poveste care i-a uluit pe medici.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 17:07

Bârlădeanul care a fost muşcat de picior de un tigru la Zoo s-a trezit la spital: "Mi-a sfăşiat piciorul o pisică. O pisică mare, ce-i drept, dar nu era tigru"

După ce şi-a revenit din anestezie, bărbatul i-a întrebat pe medici ce s-a întâmplat şi cum a ajuns pe un pat de spital. După ce medicii i-au povestit întreaga păţanie, bărbatul s-a arătat şocat şi a venit cu o versiune proprie a întâmplării. O versiune care i-a lăsat mască pe doctori. Acesta a spus că el s-a luptat de fapt cu o pisică, una mai mare, dar în niciun caz n-a fost vorba despre un tigru.

Bărbatul crede că "s-a luptat" cu o pisică

"Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!", le-ar fi spus bărbatul medicilor, potrivit Vremea Nouă. Medicii au fost nevoiţi într-un final să-l lege de pat pe pacient pentru ca acesta să nu-şi facă rău şi să nu pună în pericol nici operaţia proaspăt efectuată.

În urmă cu două zile, bărbatul în vârstă de 46 de ani, care era însoţit şi de un copil, a ignorat avertisementele scrise, s-a urcat pe gardul de protecţie şi a bagat piciorul stâng printre gratii. Tigrul bengalez l-a apucat de gleznă şi i-a sfâşiat piciorul. Martorii spun că bărbatul mirosea puternic a alcool în acele momente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bârlădeanul care a fost muşcat de picior de un tigru la Zoo s-a trezit la spital: "Mi-a sfâşiat piciorul o pisică. O pisică mare, ce-i drept, dar nu era tigru"