Antena Meniu Search
x

Intervenție a mascaților, după ce două clanuri rivale s-au bătut în parcarea unui centru comercial din Baia Mare (Video)

În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi s-au deplasat de urgență în parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor.

de Redactia Observator

la 05.05.2020, 21:53

Vezi și
  • Scandal la Baia Mare, între clanuri rivale
  • Mascații au intervenit imediat

Ca urmare a intervenției  polițiștilor starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate și urmează a fi conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Se pare că scandalul dintre cele două clanuri rivale a continuare și la spital, mai multe echipaje de mascați intervenind pentru a ține situația sub control.

În continuare se desfășoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a comis fapta semnalată, urmând a fi dispuse măsuri  legale, informează IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Intervenție a mascaților, după ce două clanuri rivale s-au bătut în parcarea unui centru comercial din Baia Mare (Video)