Antena Meniu Search
x

BĂTAIE CU POLIŢIA în centrul Hunedoarei! Trei tineri înjură şi se iau la trântă cu agenţii în mijlocul străzii. SCENE DRAMATICE filmate de un trecător (VIDEO)

Un scandal monstru a avut loc, aseară, în mijlocul unei străzi din zona centrală a municipiului Hunedoara.

Un scandal monstru a avut loc, aseară, în mijlocul unei străzi din zona centrală a municipiului Hunedoara. Din primele informaţii, altercaţia s-a produs după ce un echipaj al Poliţiei Rutiere a oprit o maşină cu numere de Anglia. 

Pasagerii din mașină au fost implicați într-o altercație cu polițiștii, iar aceștia din urmă au chemat ajutor alte echipaje. 

În imaginile filmate de un hunedorean se vede cum trei polițiști pun la pământ un bărbat în încercarea de a-l încătușa, după care îl urcă forțat în autospecială. Tânărul îi înjură pe polițiști, se plânge că este agresat și cere ajutor în același timp, scrie presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei trei hunedoreni au fost aduși la secție şi, potrivit anchetatorilor, ar fi continuat să îi înjure și să îi agreseze pe polițiști, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » BĂTAIE CU POLIŢIA în centrul Hunedoarei! Trei tineri înjură şi se iau la trântă cu agenţii în mijlocul străzii. SCENE DRAMATICE filmate de un trecător (VIDEO)