Antena Meniu Search
x

Bătaie generală pe o stradă din Dej, după o șicanare în trafic. Două persoane au ajuns la spital

A fost bătaie generală la orele amiezii pe strada Infrățirii din Dej. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, din primele informații, în urma unei șicanări în trafic.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.06.2020, 14:15

Bătaie generală pe o stradă din Dej, după o șicanare în trafic. Două persoane au ajuns la spital
  • În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție pentru a calma spiritele.
  • Două persoane au ajuns la spital.

Conform martorilor, agresiunea a avut loc între un taximetrist și mai multe persoane care se aflau într-o căruță.

În timpul scandalului, cei din caruță l-ar fi lovit pe taximetrist cu mai multe scânduri, dar răni au suferit și persoane din ceialaltă “tabără”.

Pe lângă toate acestea, martorii spun că cei din urmă l-au amenințat atat pe taximetrist cât și pe familia acestuia.

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție pentru a calma spiritele, dar și două ambulanțe, având în vedere că au existat și persoane rănite.

Ce spune Poliția Dej

În jurul orei 12.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizati printr-un apel 112, cu privire la faptul că pe strada Înfrățirii, din municipiu, are loc un altercație spontană în trafic, între mai multe persoane.

Din primele informații este vorba despre un conducător auto care execută servicii de taximetrie și mai multe persoane care se deplasau cu un atelaj hipo.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției municipiului Dej pentru clarificarea aspectelor în care s-a desfăsurat starea conflictuală. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie generală pe o stradă din Dej, după o șicanare în trafic. Două persoane au ajuns la spital