Antena Meniu Search
x

Bătaia cu scaune de la hotelul de lux din Vâlcea a pornit de la un petrecăreţ, furios că DJ-ul nu-i pune manele

Mai mulţi petrecăreţi au intrat cu scandal în 2018. În noaptea de Revelion, s-au bătut, furioşi că gazda petrecerii a refuzat să-i lase să asculte manele.

Vezi și

Mai mulţi petrecăreţi au intrat cu scandal în 2018. În noaptea de Revelion, furioşi că gazda petrecerii a refuzat să-i lase să asculte manele, câţiva tineri s-au luat la bătaie. Nu doar cu pumnii, dar şi cu scaunele şi paharele. S-a întâmplat într-un restaurant de patru stele din Râmnicu Vâlcea, iar scenele şocante au fost surprinse de o invitată la petrecere. Urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Petrecerea de Anul Nou din hotelul de lux din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-o bătaie generală. În timp ce invitaţii fug speriaţi din calea mobilierului aruncat de scandalagii, tinerii continuă să-şi împartă pumni. 

Ora patru dimineaţa: unul dintre petrecăreţi porneşte conflictul, furios că DJ-ul refuză să pună manele.Tânărul renunţă la cămaşă, apoi începe să arunce cu tot ce-i pică în mână. Îl loveşte pe unul dintre rivali cu un scaun, apoi pică la podea. Este şi el lovit de un alt scaun aruncat. Lumea se retrage, însă scandalul este departe de final. Invitaţii continuă să arunce cu pahare. 

Unul s-a dus la DJ să-i puna manele, altul cred că a cerut altceva şi cam aşa a fost, spune patronul hotelului.

Pentru scandalagii a fost însă pretextul perfect. Şi-au rezolvat problemele într-un mod brutal, fără să le pese că în sală mai erau şi copii.

Din fericire, nu au existat victime colaterale, însă tinerii implicaţi în scandal au avut nevoie de îngrijiri. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a depus vreo plângere, poliţia s-a autosesizat.

Înregistrările video din interior au fost ridicate de anchetatori, care urmează să-i identifice pe scandalagii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaia cu scaune de la hotelul de lux din Vâlcea a pornit de la un petrecăreţ, furios că DJ-ul nu-i pune manele