Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în faţa unei săli de fitness din Bucureşti. Polițiștii au încercat să îi despartă cu sprayul lacrimogen

Incident violent în Sectorul 4 din Capitală. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare în fața unei săli de sport. Scandalul ar fi început în interiorul sălii de fitness, în urma unei neînțelegeri și nu s-a oprit nici când polița a ajuns la fața locului. Unul dintre tineri a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 13:08

Bătaie în faţa unei săli de fitness din Bucureşti. Polițiștii au încercat să îi despartă cu sprayul lacrimogen
Bătaie în faţa unei săli de fitness din Bucureşti. Polițiștii au încercat să îi despartă cu sprayul lacrimogen - Fii Observator

Altercația ar fi pornit în urma unor neînțelegeri în sala de fitness, iar mai apoi bătaia a continuat afară. Pe imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum tinerii își împart lovituri, chiar și cu echipajul de poliție de față. Ca să-i despartă, agenții au folosit și sprayul lacrimogen.

Agresorii ar avea între 17 și 19 ani iar victima este minoră. Băiatul ar fi fost lovit cu brutalitate și lăsat inconștient. Agresorii au fost duși la secția de poliție, iar victima dusă de urgență la spital deoarece ar fi pierdut mult sange. Momentul a fost filmat de alți tineri care au privit revoltați scenele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătaie în faţa unei săli de fitness din Bucureşti. Polițiștii au încercat să îi despartă cu sprayul lacrimogen