Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în plină stradă între mai mulţi tineri, în Sighetu Marmaţiei. Scandalul ar fi pornit după ce unul dintre ei ar fi furat un telefon

Reglare de conturi pe o stradă din Sighetu Marmației! Un tânăr a ajuns la spital cu o lovitură gravă la cap, după ce a fost împins de mai mulţi tineri şi a căzut pe asfalt.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 09:17

Vezi și

Scandalul ar fi pornit după ce unul dintre bătăuşi ar fi furat un telefon mobil. Păgubitul şi-a sunat un grup de prieteni, după au plecat în căutarea hoţului. Întreg scandalul a fost filmat de un vecin. În imagini se observă cum agresorul îşi loveşte victima în mod repetat, şi deşi acesta încearcă să se apere, totul este în zadar.

Ploaia de lovituri nu se opreşte nici când tânărul este la pământ. Speriaţi de zgomotul puternic, cei care locuiau în zonă au sunat la 112. Poliţiştii au deschis un dosar penal.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bătaie în plină stradă între mai mulţi tineri, în Sighetu Marmaţiei. Scandalul ar fi pornit după ce unul dintre ei ar fi furat un telefon