Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în trafic, pe o stradă din Cluj. Un șofer și un pieton s-au luat la pumni, după ce ultimul ar fi traversat pe roșu

Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu și fac verificări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce imagini apărute în spațiul public arată cum doi bărbați, un șofer și un alt individ, își împart pumni în trafic, pe o stradă din Cluj-Napoca. Potrivit martorilor, altercația a avut loc, joi seară, în Piața Lucian Blaga, după un meci pe Cluj Arena.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2022, 10:47

Vezi și

În înregistrare se vede cum mai multe mașini sunt oprite în zona unei treceri de pietoni. Doi bărbați se ceartă, iar la un moment dat unul dintre ei îl lovește pe celălalt. 

Urmează o ploaie de pumni între cei doi, sub privirile celorlați participanți la trafic. 

Un șofer și un pieton s-au luat la pumni în mijlocul unei străzi din Cluj-Napoca

Altercația ar fi avut loc, joi seară, în Piața Lucian Blaga, între un șofer și un pieton. Se pare că ultimul dintre ei ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului. "Din câte mi-am dat seama era roșu pentru pietoni, dar fiind mega aglomerat și coloană de mașini, pietonul a trecut pe roșu, moment în care șoferul voia să înainteze și l-a claxonat. Apoi pietonul s-a turat. A mers la șofer, i-a dat cu pumnii în oglindă și geam. După aceea, am plecat. Nu am mai văzut ce s-a întâmplat", suține un martor. 

Incidentul nu a fost sesizat la 112, însă polițiștii de la Secția 1 din Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu în baza imaginilor apărute în spațiul public și fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Bătaie în trafic, pe o stradă din Cluj. Un șofer și un pieton s-au luat la pumni, după ce ultimul ar fi traversat pe roșu