Antena Meniu Search
x

Video Bătaie între doi membri PSD, în faţa unui club din Focşani. Un fost deputat, lovit de şeful cancelariei prefectului de Vrancea

O bătaie între doi membri PSD a avut loc în faţa unui club din Focşani. Un fost deputat social-democrat a fost lovit de şeful cancelariei prefectului de Vrancea. Agresorul a demisionat după ce altercaţia a fost făcută publică. Conflictul vine la doar câteva ore după încheierea alegerilor judeţene ale partidului, la care a participat şi Marcel Ciolacu. 

de Adrian Obreja

la 14.11.2022, 08:14

Vezi și

Aflat în oraş cu soţia şi mai mulţi prieteni, fostul deputat vrâncean PSD Dragoş Bârlădeanu ar fi încercat să aplaneze un conflict iscat în faţa localului în care cei doi se aflau. 

"Pe la 12, 1 noaptea, fetele cu care eram au văzut că cineva era bătut afară. Am ieşit ca să opresc acest incident. Un tip pe care nu îl cunoşteam foarte bine era pe o bordură, cu buza spartă", a spus fostul parlamentar PSD, Dragoş Bârlădeanu.

Afară era şi Cătălin Răducanu, şeful cancelariei prefectului de Vrancea. După un schimb dur de replici, el ar fi început să îl lovească pe fostul parlamentar.  

"M-a împins şi mi-a cărat mai mulţi pumni, erau nişte trepte, m-am dezechilibrat. În jurul lui mai erau două persoane, care au încercat să mă lovească cu piciorul în zona capului. Nu m-aş fi aşteptat nici la cel mai mare duşman să lovească în cazul ăsta", a mai spus Bârlădeanu. După incident, victima a anunţat că a depus plângere la poliţie şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi protagonişti se cunosc din copilărie

"El a dat primul. Eu eram afară şi dumnealui a venit şi a început să mă provoace. Şi i-am spus: <<Domnule, pleacă de aici, că n-am nicio treabă.>> A insitat şi, într-adevăr, după ce mi-a dat o palmă, a început scandalul", a declarat șeful cancelariei prefectului de la Vrancea,  Cătălin Răducanu.

Alegerile interne de ieri nu ar fi fost motivul de supărare. Cei doi protagonişti se cunosc din copilărie. Au fost prieteni apropiaţi timp de 30 de ani, dar de ceva vreme, nu se mai înţelegeau. 

"Ne-am certat şi nu mai discutăm. De când am avut şansa să fiu angajat în Prefectura Vrancea, mă tot caută de ceva timp să mă provoace", a spus şeful cancelariei. În urma scandalului, Cătălin Răducanu, care fusese numit în funcţie de doar două luni şi jumătate, şi-a dat demisia.

"Un astfel de comportament nu poate fi tolerat, cu atât mai mult cu cât eşti angrenat în zone publice", a transmis prefectul de Vrancea. Pe numele agresorului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătaie între doi membri PSD, în faţa unui club din Focşani. Un fost deputat, lovit de şeful cancelariei prefectului de Vrancea