Antena Meniu Search
x

Bătaie la un ştrand din Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital, în timp ce 10 persoane au fost duse la audieri

O bătaie a izbucnit la un ştrand din Piteşti, judeţul Argeş, între un adolescent de 15 ani şi doi tineri, de 22 şi 29 de ani, Bărbatul de 22 de ani a ajuns la spital în urma unei autoaccidentări, iar poliţiştii au audiat peste 10 persoane, după ce conflictul a fost aplanat. Nimeni nu a depus vreo plângere la Poliţie, conform News.ro.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 15:04

Ștand în timpul verii, imagine cu scop ilustrativ
Bătaie la un ştrand din Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital, în timp ce 10 persoane au fost duse la audieri - Shutterstock

Potrivit IPJ Argeș, in ziua de 24 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ștrand de pe raza municipiului Pitești. În scurt timp, două echipaje din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată. Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicați un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani, precum și un alt bărbat, de 29 de ani.

"În ziua de 24 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală între mai multe persoane, la un ştrand de pe raza municipiului Piteşti. În scurt timp, două echipaje din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti s-au deplasat la faţa locului, însă până la sosirea acestora, starea conflictuală era aplanată. Din verificările efectuate, s-a stabilită că în starea conflictuală au fost implicaţi un minor de 15 ani şi un tânăr de 22 de ani, precum şi un alt bărbat, de 29 de ani. În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital", a transmis IPJ Argeş.

Zece persoane au fost audiate

În urma evenimentului, tânărul de 22 de ani ar fi suferit leziuni la o mână (autoaccidentare), fiind necesar transportul acestuia la spital. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, desfășurând cercetări și cu privire la infracțiunile de loviri sau alte violențe și distrugere.

Până la acest moment, persoanele vătămate nu au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la care punerea în mișcare a actiunii penale este condiționată de introducerea, în termenul legal, a sesizării. Polițiștii au administrat probatoriu în dosarul penal și au audiat peste 10 persoane. Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătaie la un ştrand din Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital, în timp ce 10 persoane au fost duse la audieri