Antena Meniu Search
x

Video Bătaie şi ameninţări cu moartea într-un avion ce abia decolase din Bucureşti. O femeie a leşinat când scandalagii au vrut să dea foc măştilor de oxigen

Aterizare de urgenţă dupa ameninţări cu uciderea pasagerilor. S-a întâmplat într-un zbor ce abia decolase de la Bucureşti spre Dubai. Doi tineri scandalagii au vrut să fumeze în aeronavă şi pentru că li s-a interzis au început să ameninţe pe toată lumea cu moartea. Au fost imobilizaţi de un grup de pasageri, printre care şi români.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 03.02.2022, 19:42

Vezi și

Tânărul care nu înţelege de ce a fost imobilizat a ţinut în teroare minute bune zeci de pasageri. El şi încă un prieten au vrut să fumeze în aeronavă. Când li s-a spus că nu au voie, şi-au revărsat furia pe restul pasagerilor. Au încercat să dea foc măştilor de oxigen şi i-au ameninţat pe ceilalţi călători cu moartea. Coşmarul a început la mai bine de o oră după ce au decolat de aici, de pe Aeroportul din Otopeni. Cei doi pasageri care au băgat spaima într-un avion întreg sunt de origine pakistaneză. Cinci ore ar fi avut de aşteptat până să aterizeze în Dubai, moment în care ar fi putut să fumeze liniştiţi.

Scandalagii, imobilizaţi de pasageri

N-au avut răbdare. Ameninţările lor au speriat atât de tare o pasageră, încât femeia a leşinat. Însoţitorii de zbor au încercat să-i calmeze pe scandalagii. "Doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă", a transmis WizzAir. Însă vorba bună n-a dus nicăieri. Abia când a intervenit un grup de pasageri, printre care şi români, atmosfera la bord s-a liniştit.

După ce scandalagii au fost imobilizaţi de alţi pasageri şi de membrii echipajului, comandatul a decis să devieze zborul către Ankara, unde cei doi indivizi au fost predaţi autorităţilor turce. În imaginile obţinute de Gândul, se vede cum poliţiştii turci îl încătuşează pe unul dintre pasagerii agitaţi. Apoi zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai cu o întârziere de două ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Bătaie şi ameninţări cu moartea într-un avion ce abia decolase din Bucureşti. O femeie a leşinat când scandalagii au vrut să dea foc măştilor de oxigen