Antena Meniu Search
x

Video Pasageri ameninţaţi cu moartea într-un zbor care ducea români în Dubai. Reacţia Wizz Air după ce avionul a aterizat forţat

Scandal într-un zbor Bucureşti - Dubai. Avionul a fost oprit de urgenţă la Ankara, după ce mai mulţi pasageri au pornit un scandal monstru când ar fi încercat să fumeze la bord.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 13:21

Vezi și

Scandalagii, despre care se pare că aveau origine pakistaneză, ar fi ţinut brichetele în apropierea măştilor de oxigen şi ar fi ameninţat alţi pasageri că îi vor omorî, conform Gândul.ro.

Se pare că mai mulţi români i-ar fi ajutat pe însoţitorii de zbor să îi imobilizeze pe aceştia. La sosirea pe aeroportul din Turcia, unul dintre indivizi a fost încătuşat.

Scandalagii au fost scoşi din avion şi au rămas în Ankara. Aeronava a fost realimentată şi a plecat cu o întârziere de 2 ore către Dubai. 

Ce spune Wizz Air

Pe acelaşi subiect

Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă.

Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților.

Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46. Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul săi", a comunicat Wizz Air.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Pasageri ameninţaţi cu moartea într-un zbor care ducea români în Dubai. Reacţia Wizz Air după ce avionul a aterizat forţat