Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătăușii din Mamaia au rupt bariera ca să nu plătească 40 de lei parcarea. Acum au de dat 10.000 de lei

Doi indivizi au semănat teroare în Mamaia după ce au băut peste măsură în Satul de Vacanţă. Au snopit în bătaie doi oameni şi au rupt o barieră a unei parcări private pentru a nu plăti taxa. Şi-au lăsat victimele întinse pe asfalt şi s-au făcut nevăzuţi. Într-un final, au fost prinşi de poliţişti. La audieri, şi-au recunosc faptele şi au spus doar că îi enervase un alt şofer. 

de Cristina Niță

la 22.08.2024 , 20:19

Cei doi agresori şi partenerele lor se întorceau din Satul de Vacanţă unde băuseră mai multe pahare cu alcool. Camerele de supraveghere l-au surprins pe unul dintre ei, vizibil ameţit, cum rupe cu mâna bariera parcării, în loc să plătească taxa de 40 de lei ca să iasă. Un bărbat, prieten cu proprietarul parcării, le-a cerut explicaţii. De aici a izbucnit scandalul. Bărbatul care a picat sub ploaia de lovituri nu a mai putut să se ridice de la pământ şi a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Un turist din Braşov a vrut să intervină pentru a calma spiritele. A fost şi el luat la ţintă de agresori. După ce și-au lăsat victimele întinse pe asfalt, cei doi bărbaţi s-au urcat în maşină şi s-au făcut nevăzuti. Au fost găsiţi la 50 de kilometri distanţă. 

"Cei doi bărbați au fost identificați și depistați de polițiști în municipiul Medgidia, fiind conduși la sediul Poliției Stațiunii Mamaia, pentru a fi audiați", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Vezi și

Agresorii din Mamaia nu s-au împotrivit reţinerii şi au recunosc faptele. Au spus doar că erau nervoşi

"Am întrebat: Domnilor, mă cunoaşteţi? Aveţi ceva cu mine? Nu. Dar ce aţi avut cu parcare, cu bariera? Domnule, a trecut în satul de vacanţă unul cu Loganul şi era să dea peste noi... Bun, şi ce aţi avut cu... Da, s-au răzbunat pe barieră", a povestit Izet Diamir, proprietar de parcare.

Cei doi indivizi s-au ales cu dosare penale pentru loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bariera distrusă costă peste 10.000 de lei, iar cel care a rupt o va fi obligat să o plătească. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Bătăușii din Mamaia au rupt bariera ca să nu plătească 40 de lei parcarea. Acum au de dat 10.000 de lei