Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal cu pumni şi picioare într-o parcare din Satul de Vacanţă din Mamaia. Paznicul a fost pus la pământ de doi şoferi

A fost scandal cu lovituri de pumni şi picioare, aseară, într-o parcare din Satul de Vacanţă din Mamaia. Doi tineri l-au bătut pe angajatul parcării până l-au lăsat la pământ. Aceeaşi soarta a avut-o şi un martor, care a încercat să intervină în conflict. Scena a fost filmată de un şofer care era în trecere. 

de Cristina Niță

la 22.08.2024 , 13:38

Conflictul a pornit după miezul nopţii, într-o parcare privată de pe Bulevardul Mamaia, din Satul de Vacanţă. Doi conducători auto au forţat ieşirea din parcare şi au rupt bariera. Staţionarea aici costă 40 de lei. În momentul în care paznicul a văzut că bariera este ruptă, le-a reproşat celor doi.

Bătut cu pumnii şi picioarele

Aceştia s-au enervat şi au început să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele până l-au lăsat la pământ.

Vezi și

Trecătorii au încercat să aplaneze conflictul însă un bărbat a fost şi el lovit de atacatori. Aceştia au urcat în maşini şi au plecat, au fost prinşi la scurt timp de poliţiştii din Medgidia şi au fost aduşi la secţia de poliţie din Mamaia pentru audieri.

Poliţiştii constănţeni continuă c cercetările şi au deschis un dosar penal pe numele celor doi conducători auto pentru lovirea sau alte violenţe, distrugere şi  tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Scandal cu pumni şi picioare într-o parcare din Satul de Vacanţă din Mamaia. Paznicul a fost pus la pământ de doi şoferi