Antena Meniu Search
x

Bătrân bătut de paznici în curtea spitalului din Iaşi: 'L-au tras după colţ şi l-au bătut continuu'

Scene violente în curtea unui spital din Iaşi, acolo unde un bătrân, om al străzii, a fost târât de doi paznici după un colţ al clădirii şi bătut cu picioarele.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.03.2019, 10:20

Vezi și

Scene violente în curtea unui spital din Iaşi, acolo unde un bătrân, om al străzii, a fost târât de doi paznici după un colţ al clădirii şi bătut cu picioarele.

Totul s-ar fi întâmplat miercuri seară (13 martie), în jurul orei 20.00, în curtea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Iaşi.

Potrivit unui martor, care a şi filmat scenele violente şi apoi ne-a trimis imaginile pe pagina de Facebook Observator, bătrânul a fost bătut continuu de cei doi paznici.

'Bătrânul a fost tras după colţ şi bătut continuu, dar din păcate nu am putut să mă apropii pentru că riscam să îmi fie scos bolnavul din spital, aşa cum s-a întâmplat şi cu bunica mea. Am mai avut altercaţii cu cei din UPU când mi-au zis că nu au ce face cu 'cadavrul ăsta', vorbind despre bunica mea', a explicat martorul care a filmat scena în care bătrânul este târât pe jos de unul dintre paznici.

Pe acelaşi subiect

Pe imagini se poate observa cum, iniţial, bătrânul stă pe o bancă din faţa UPU Iaşi, iar ulterior este târât de unul dintre paznici în spatele clădirii, într-o zonă neiluminată.

Potrivit martorului, acolo, bătrânul a fost lovit cu picioarele.

'Nimeni nu mişca din curte pentru a ajuta bătrânul din cauza acestor doi paznici.La final, bătrânul şchiopăta şi era vânăt la ochi', a mai precizat cel care a filmat imaginile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătrân bătut de paznici în curtea spitalului din Iaşi: 'L-au tras după colţ şi l-au bătut continuu'