Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân de 70 ani, găsit carbonizat după ce a dat foc vegetaţiei pe un câmp, iar flăcările au scăpat de sub control, în Cluj

Un bărbat de 70 de ani a decedat în urma unui incendiu de vegetaţie scăpat de sub control, produs în zona localităţii Corneni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 10:38

- Shutterstock - ilustrativ

"La data de 13 august a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 55 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un incendiu de vegetaţie, produs pe un teren viran din proximitatea localităţii Corneni, comuna Aluniş. La faţa locului a fost dirijat un echipaj medical care a constatat decesul unui bărbat de 70 de ani. Din verificările preliminare, poliţiştii au constatat că bărbatul de 70 de ani ar fi aprins vegetaţia uscată, iar ulterior ar fi scăpat de sub control incendiul propagat, fiind găsit decedat în această zonă", a transmis, miercuri, IPJ Cluj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bătrân de 70 ani, găsit carbonizat după ce a dat foc vegetaţiei pe un câmp, iar flăcările au scăpat de sub control, în Cluj