Antena Meniu Search
x

Bătrân din Vâlcea, mort după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul unui microbuz

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul unui microbuz care face transport de persoane în judeţul Vâlcea. Poliţiştii anunţă că au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume a cauzat decesul bărbatului şi împrejurările în care avut loc incidentul, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 12:19

Bătrân din Vâlcea, mort după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul unui microbuz
- Shutterstock - foto ilustrativ

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 61 de ani, din localitatea Cernisoara, care conducea un microbuz de transport călători în municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce ar fi  oprit în staţie, un pasager de 77 de ani, din localitatea Scundu, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe culoarul microbuzului, decedând”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea.

Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, însă cadrele medicale nu au putut face altceva decât să declare decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier în care bătrânul şi-a pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătrân din Vâlcea, mort după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe culoarul unui microbuz