Antena Meniu Search
x

Bătrân abia revenit în România, dat dispărut pe Aeroportul Otopeni

Un bătrân de 82 de ani a fost dat dispărut imediat după revenirea sa în țară, pe Aeroportul Otopeni. Poliția a lansat un apel pentru găsirea lui Florian Iordaconiu.

de Redactia Observator

la 08.02.2020, 20:40

Florian Iordaconiu, bătrânul dispărut
Florian Iordaconiu a fost dat dispărut după ce a revenit în România, pe Aeroportul Otopeni - Poliția Capitalei

Un bătrân de 82 de ani a fost dat dispărut imediat după revenirea sa în țară, pe Aeroportul Otopeni. Poliția a lansat un apel pentru găsirea lui Florian Iordaconiu.

Surse din anchetă spun că octogenarul s-a întors din Canada, de la copiii săi. Pe Aeroportul Otopeni era așteptat de o persoană, care nu s-a întâlnit însă cu el.

Incidentul s-a consumat vineri seară. Polițiștii bucureșteni au lansat un apel către populație, în speranța că Florian Iordaconiu va fi găsit imediat.

Poliția Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unui bărbat, care la data de 07.02.2020 a plecat din Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), dar nu a mai ajuns la domiciliu. Bărbatul se numește IORDACONIU FLORIAN, are 82 de ani și următoarele semnalmente: 1,70 m înălțime, 82 kg, corpolent, față rotundă, ten deschis, ochii verzi, păr cărunt, cu fir drept, tuns scurt. La momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare gri deschis, pantaloni jeans albastru, ghete negre, șapcă neagră cu o frunză de arțar roșie. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112”, au transmis polițiștii Bucureșteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătrân abia revenit în România, dat dispărut pe Aeroportul Otopeni