Antena Meniu Search
x

Video Bătrân spulberat de ambulanţă pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. A fost aruncat la câţiva metri distanţă şi a murit la spital

Tragedie aseară pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un pieton nu a avut nicio şansă la viaţă, după ce a fost izbit în plin de o ambulanţă. Impactul a fost atât de puternic, încât bătrânul de 64 de ani a fost proiectat pur şi simplu la câţiva metri distanţă. În momentul producerii nenorocirii, autospeciala nu avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 09:22

Vezi și

Nenorocirea a avut loc în cartierul Viişoara, din oraşul Bistriţa. Fără să se asigure, bătrânul a trecut strada, deşi în zonă nu există o trecere de pietoni. Pentru că era deja întuneric, bărbatul nici nu a apucat să observe ambulanţa care nu avea semnalele sonore şi luminoase pornite. Impactul a fost devastator. Pietonul a fost proiectat pe carosabil. 

Bubuitură, aţi auzit ceva? Păi bubuitură a fost.

Speriaţi, oamenii au dat alarma.

Bătrânul lovit de ambulanţă a murit la spital

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au fost solicitate mai multe echipaje de intervenţie. Deşi medicii s-au chinuit minute în şir să-l salveze pe bărbat, acesta a decedat imediat ce a ajuns la spital. 

Martori la tragedie, vecinii susţin că o parte de vină o poartă şi şoferul autospecialei. 

Nu a acordat prioritate ambulanţa. 

Se circulă tare, sunt multe maşini, foarte multă circulaţie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nenorocirea vine la nici o săptămâna după ce o altă ambulanţă a ajuns într-un cap de pod în urma unei depăşiri, chiar la câţiva kilometri distanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrân spulberat de ambulanţă pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. A fost aruncat la câţiva metri distanţă şi a murit la spital