Antena Meniu Search
x

Bătrân spulberat de TIR pe un drum din Dâmboviţa, sub privirile îngrozite ale nepotului său

Un bătrân a fost spulberat de un TIR, sub privirile neputincioase ale nepotului său. Şoferul a scăpat mastodontul de sub control şi a lovit trei autoturisme înainte de a-l lovi pe bărbat. Culmea, ambulanţa care trebuia să intervină la cumplitul accident a fost la rândul ei implicată într-un accident. 

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 08:57

Vezi și
  • Șoferul TIR-ului a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, după ce a distrus un gard și un stâlp de electricitate. 

Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în localitatea Conţeşti, din Dâmboviţa. Şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a lovit alte trei maşini, după care a ajuns pe marginea şoselei, unde l-a lovit în plin pe un bătrân de 88 de ani. 

Bărbatul tocmai îl primise în vizită pe unul dintre nepoţii săi, care îi adusese de mâncare.

"Am oprit de i-am dat alimentele şi de la fundul maşinii s-a dat să ia sticla cu lapte şi l-a lovit în plin ăsta cu maşina".

Șoferul TIR-ului a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, după ce a distrus un gard și un stâlp de electricitate. 

Ambulanţă implicată în accident

O ambulanţă solicitată să intervină la accidentul de pe Drumul Naţional 71, a fost la rândul ei implicata într-un accident. Un şofer grăbit nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să intre pe o stradă secundară şi a intrat în plin în autospeciala de salvare.

Mihail Gheorghe, manager SAJ Dâmboviţa: Ambulanţa noastră era în depăşire, o maşină a virat brusc la stânga să o ia pe o stradă lăturalnică, nu s-a asigurat şi ambulanţa noastră a intat în coliziune. 

Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privere la producerea a două accidente de circulaţie. În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Personalul de pe ambulanţă a scăpat nevătămat, însa cele două persoane aflate în cealaltă maşină au fost de grav rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătrân spulberat de TIR pe un drum din Dâmboviţa, sub privirile îngrozite ale nepotului său