Antena Meniu Search
x

Video Bătrână bătută de un vecin, pe scara unui bloc din Ploieşti. Momentul atacului a fost filmat de o cameră de supraveghere

Un scandal între vecini era să se termine cu o tragedie într-un bloc din Ploieşti. O femeie a fost bătută, dar martorii incidentului nu au intervenit. Camera de supraveghere din clădire a suprins momentul atacului. Vă atenţionăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Cristi Georgescu

la 18.12.2023, 14:55

Vezi și

Povestea începe încă din luna octombrie, atunci când femeia de 70 de ani mergea în subsolul blocului, să pună otravă pentru rozatoare. În acel moment vecinul sau, de 73 de ani, care se afla la parter, i-a interzis să coboare, motivându-i că atunci când se afla el prin preajmă, locatara blocului nu ar avea dreptul să coboare în acea zonă.

Femeia a pătruns pur şi simplu spre subsol, moment în care bărbatul o loveşte peste faţă cu pumnul, în care avea un mănunchi de chei. Pe palier se mai afla un vecin, care vorbea la telefon, însă acesta nu a intervenit. Victima a chemat imediat poliţia, care a şi mers în zona unde se afla unitatea camerelor de supraveghere. Acolo erau agresorul femeii, împreună cu preşedintele şi şefa de scară, care încercau, afirmă femeia, să şteargă probele video.

Femeia ar mai fi fost agresată în trecut de acelaşi bărbat

Nu este pentru prima dată când între victimă şi agresor au loc astfel de incidente. În urmă cu câteva luni, locatara agresată, fost şef de scară, i-ar fi spus bărbatului care a agresat-o că a greşit în momentul în care a cimentat toaletele aflate în subsolul blocului, unde se afla adăpostul antiaerian. Şi atunci bărbatul a jignit-o şi chiar a ridicat mâna asupra femeii. Într-unul dintre răspunsurile primite de la poliţie, deşi agenţii au văzut imaginile, femeii i se spune că nu se întrunesc condiţiile unei infracţiuni. Mai apoi, după o altă plângere, oamenii legii au deschis într-un final dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. În luna august, mai spune femeia, a mai depus o plângere împotriva aceleiaşi persoane, la care nici atunci nu a primit vreun răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrână bătută de un vecin, pe scara unui bloc din Ploieşti. Momentul atacului a fost filmat de o cameră de supraveghere