Antena Meniu Search
x

Video Bătrâna de 85 de ani care a provocat un accident cu 3 morţi în 2019, condamnată

O bătrână care a provocat un accident mortal, după ce a traversat printr-un loc nepermis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Nenorocirea s-a întâmplat în 2019, în Neamţ, iar trei oameni au murit atunci din imprudenţa femeii care acum este obligată la plata unor daune uriaşe. 

de Angela Bertea

la 22.02.2024, 15:30

Vezi și

Bătrâna a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, asta după ce a fost găsită vinovată de producerea unui accident în urma cărui 3 persoane au murit. Totul s-a întâmplat pe drumului european E25, la sfârşitul anului 2019. Atunci femeia a traversat strada fără să se asigure prin loc nepermis iar un şofer în încercarea de a o evita ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de o altă maşină.

Tragedia a dus la pierderea a trei vieţi. Instanţa a mai decis că femeia trebuie să achite rudelor celor decedaţi daune în valoare de 170.000 de euro, bunurile acesteia fiind puse sub sechestru, valoare lor fiind mult mai mică decât daunele ce ar trebui plătite. Totodată, bătrâna ar trebui să presteze o perioadă şi muncă în folosul comunităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bătrâna de 85 de ani care a provocat un accident cu 3 morţi în 2019, condamnată