Antena Meniu Search
x

Foto Bătrână de 81 de ani, căutată de salvamontişti cu drone şi cu un câine, după ce a dispărut de acasă, în Gorj

Poliţiştii şi salvamontiştii din judeţul Gorj caută o femeie de 81 de ani, dispărută de la domiciliu, în zona de sud a judeţului, Se intervine cu mai multe echipaje, dar şi cu drone şi cu un câine specializat în căutarea în natură.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 10:28

Bătrână de 81 de ani, căutată de poliţişti şi salvamontişti cu drone şi cu un câine, în Gorj. Femeia fusese dată dispărută de familie
Bătrână de 81 de ani, căutată de poliţişti şi salvamontişti cu drone şi cu un câine, în Gorj. Femeia fusese dată dispărută de familie - Poliţia Română

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane anunţată ca dispărută de la domiciliu. Acţiunea se desfăşoară în zona de deal din sudul judeţului Gorj, iar salvamontiştii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj”, anunţă, sâmbătă, Salvamont Gorj.

Sursa citată a precizat că salvamontiştii intervin cu drone de căutare cu termoviziune, cu drone cu analiză a imaginilor cu inteligenţă artificială, un câine de căutare în mediu natural şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil.

IPJ Gorj a anunţat dispariţia femeii, de 81 de ani

”La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 1 martie, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente: înălţime – 1.65 m, greutate-70 kg, păr alb, tuns până la nivelul umerilor, faţă rotundă.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotaţi de culoare neagră, batic cu imprimeu floral şi papuci de cauciuc de culoare albastră.

”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrână de 81 de ani, căutată de salvamontişti cu drone şi cu un câine, după ce a dispărut de acasă, în Gorj