Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire macabră, în prima zi de Crăciun, la Vaslui. O bătrână a fost găsită fără suflare, în casă. Detaliile autopsiei sunt înfiorătoare

O bătrână de 64 de ani, din Vaslui a fost găsită fără suflare în propria locuinţă, de către sora sa, care venise în vizită de Crăciun.

de Redactia Observator

la 25.12.2017 , 17:51

O bătrână de 64 de ani, din Vaslui a fost găsită fără suflare în propria locuinţă, de către sora sa, care venise în vizită de Crăciun. Când a văzut că nu îi răspunde nimeni şi toate uşile erau încuiate, femeia a anunţat imediat autorităţile. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj ISU, însoţit de poliţiştii locali, care au fost nevoiţi să spargă uşa, pentru a pătrunde în locuinţa femeii. Au găsit-o trupul neînsufleţit al bătrânei, iar după constatarea medicilor, aceasta a murit în urmă cu două săptămâni.

De altfel, și vecinii observaseră că femeia nu mai dăduse de zile bune niciun semn de viață, iar rudele au spus că le-a dat de gândit faptul că femeia nu îi mai suna și nici la telefon nu mai răspundea.

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile au demarat o serie de cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc decesul, însă nu există nicio suspiciune că ar fi vorba de o crimă.

Rudele au mai precizat că femeia era cunoscută cu probleme cardiace.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Descoperire macabră, în prima zi de Crăciun, la Vaslui. O bătrână a fost găsită fără suflare, în casă. Detaliile autopsiei sunt înfiorătoare