Antena Meniu Search
x

Bătrâna jefuită în stradă, la Brașov, a mai fost atacată și acum 2 luni

Bătrânii fără apărare devin, din nou, victime în Braşov. O femeie a fost jefuită pe stradă, în miezul zilei, de doi indivizi. Incidentul a avut loc într-unul dintre cartierele bune ale oraşului. În urmă cu câteva săptămâni, aceeaşi bătrâna a ajuns în spital, tot în urma unei tâlhării.

Vezi și

Bătrânii fără apărare devin, din nou, victime în Braşov. O femeie a fost jefuită pe stradă, în miezul zilei, de doi indivizi. Incidentul a avut loc într-unul dintre cartierele bune ale oraşului şi a fost surprins de camerele de supraveghere. În urmă cu câteva săptămâni, aceeaşi bătrâna a ajuns în spital, tot în urma unei tâlhării. În aceeaşi zonă, tot luna aceasta, a fost înjunghiat un bătrân, pentru că hoţul nu s-a mulţumit cu telefonul mobil oferit de victimă.

O cameră de supraveghere montată într-un apartament a surprins atacul. Femeia era la câţiva metri de blocul în care locuieşte, când un adolescent i-a smuls sacoşa din mâini. Înainte ca bătrâna să îşi dea seama ce se întâmplă, hoţul fuge, urmat de un alt băiat care se ascundea printre maşini.

Abandonată de familie şi fără niciun ajutor, bătrâna este ţintă sigură. Mai ales după ce şi-a pierdut cheile de la casă. În urmă cu două luni, a ajuns la spital. Atunci a fost bătută pe stradă.

Locatarii din zona Griviţei, una dintre cele mai liniştite din oraş, se simt ameninţaţi.

Un alt atac i-a îngrozit pe braşoveni în urmă cu două săptămâni. În acelaşi cartier, un bărbat a fost înjunghiat. Bărbatul a fost salvat la limită de un paramedic SMURD, aflat în timpul liber.

În primăvară un alt bătrân a fost atacat de doi tineri într-un pasaj din centrul oraşului. Victima de atunci a lovită cu pumnii şi picioarele în zona capului, chiar şi după ce leşinase din cauza durerii.

Poliţiştii au reușit să-i identifice pe cei doi tineri. Suspecții au fost prinși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrâna jefuită în stradă, la Brașov, a mai fost atacată și acum 2 luni