Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 17 ani a bătut și jefuit o bătrână de 89 de ani pe stradă, la Craiova, prinsă de un polițist în timpul liber

O bătrână de 89 de ani, din Craiova, a fost lovită și jefuită de o adolescentă în vârstă de 17 ani, pe o stradă din Craiova. Tânăra i-a băgat mâna în geantă și i-a furat tot ce a găsit, documentele personale ale femeii și cheile de la casă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.09.2020, 23:06

Adolescenta a fost prinsă
O bătrână de 89 de ani a fost pradă ușoară pentru o adolescentă de 17 ani - Profimedia/Foto de arhivă
  • Bătrâna a fost jefuită în plină stradă de tânăra de 17 ani
  • Un polițist în timpul liber a prins-o pe adolescentă

Totuși, a avut un dram de noroc, pentru că în preajmă se afla un polițist în timpul liber, care a intervenit imediat pentru prinderea tinerei.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore o tânără de 17 ani, din Craiova, bănuită de comiterea unei tâlhării împotriva unei femei de 89 de ani. La scurt timp după sesizarea faptei, cea în cauză a fost depistată și imobilizată de un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, care se afla în timpul liber.

"Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 89 de ani a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, în timp ce se deplasa pe o stradă din Craiova, aceasta sustrăgându-i din geantă documentele personale și cheile de la locuință. Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, iar datele de interes operativ au fost transmise și către ceilalți polițiști. Astfel, la scurt timp după sesizarea faptei, un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflat în timpul liber, a recunoscut după semnalmentele transmise de colegii de la fața locului persoana în cauză, pe care a imobilizat-o până la sosirea unui echipaj de poliție. Cea în cauză a fost condusă la sediul Secției 1 Poliție Craiova, unde a fost identificată în persoana unei tinere de 17 ani, din localitate", informează polițiștii.

Adolescenta a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 17 ani a bătut și jefuit o bătrână de 89 de ani pe stradă, la Craiova, prinsă de un polițist în timpul liber