Antena Meniu Search
x

Bătrânică dată dispărută, găsită moartă într-o pădure din Vâlcea. Biata femeie zăcea fără suflare pe un drum forestier

Descopeire macabră, astăzi, într-o pădure din judeţul Vâlcea. O femeie în vârstă de 84 de ani, dată dispărută de familie, a fost găsită fără suflare pe un drum forestier din localitatea Vaideeni.   

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 14:37

Bătrânică găsită moartă într-o pădure din Vâlcea. Femeia de 84 de ani fusese dată dispărută de familie cu o zi în urmă - Arhiva / imagine ilustrativă

Potrivit poliţiştilor vâlceni, bătrâna nu prezenta urme de violenţă pe corp. 

"La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Măldărești au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a unei femei de 84 ani, din localitatea Slătioara. În baza sesizării, au fost constituit echipe operative formate din polițiști de la Secția nr. 7 Măldărești și Poliția orașului Horezu, la care s-au alăturat și voluntari ce au efectuat căutări specifice în localitatea Slătioara și împrejurimi.

La data de 10 ianuarie a.c., în urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită, din păcate decedată, fiind căzută pe un drum forestier din localitatea Vaideeni. În urma examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei", a transmis IPJ Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătrânică dată dispărută, găsită moartă într-o pădure din Vâlcea. Biata femeie zăcea fără suflare pe un drum forestier