Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Bătut cu bestialitate de colegii de clasă. Un adolescent de 16 ani din Iași, pus la pământ și lovit fără milă de 6 tineri

Violenţa între elevi a luat amploare în ultimul timp. Un nou caz s-a petrecut recent în localitatea Mogoşeşti din judeţul Iaşi.

De Redactia Observator la 09.02.2023, 08:04
Vezi și

În urmă cu trei zile, un băiat de 15 ani a fost bătut cu bestialitate de către colegii săi de clasă. Un alt elev a surprins scenele în care şase tineri îl lovesc pe băiat până îl doboară la pământ, iar mai apoi îl lovesc violent.

Bătut cu bestialitate de colegii de clasă

Tatăl băiatului a văzut imaginile şi s-a dus cu ele la Poliţie, dar şi la conducerea şcolii. Întrucât incidentul nu s-a petrecut în timpul orelor de curs şi nici în perimetrul şcolii, reprezentanţii instituţiei nu pot lua nici un fel de măsuri.

Oamenii legii i-au identificat pe tinerii implicaţi în altercaţie şi vor efectua cercetări pentru a se lua măsurile legale ce se impun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bătut cu bestialitate de colegii de clasă. Un adolescent de 16 ani din Iași, pus la pământ și lovit fără milă de 6 tineri