Antena Meniu Search
x

Video Băut bine, un bărbat de 37 de ani s-a urcat la volan și a făcut praf cinci maşini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Un şofer băut bine a lovit cinci maşini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Bărbatul, în vârsta de 37 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat, însă, să meargă la spital pentru recoltare de probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 08:24

Vezi și

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați miercuri seara cu privire la producerea unui accident, iar primele verificări au arătat că, un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care în timp ce conducea o mașină, ar fi avariat 5 autoturisme parcate.

„Totodată, i-a fost adus la cunoștință faptul că trebuie să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii concentrației alcoolice, însă acesta a refuzat. În continuare, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, informează IPJ Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Băut bine, un bărbat de 37 de ani s-a urcat la volan și a făcut praf cinci maşini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit