Antena Meniu Search
x

Băut, fără permis şi cu o intenţie teribilă, un tânăr prahovean şi-a convins fosta iubită să urce în maşină. Singurul lucru pe care l-a mai putut face fata înainte de impact a fost să ţipe de groază

Un accident foarte grav, petrecut în comuna prahoveană Gherghita scoate la iveală o poveste tragică.

Un accident foarte grav, petrecut în comuna prahoveană Gherghita scoate la iveală o poveste tragică.

Un tânăr de 18 ani, care consumase ceva alcool şi fără permis şi-a convins fosta iubită, o tânără de 17 ani şi pe o prietenă a acesteia, de 19 ani, să urce în maşină. I-ar fi cerut celei cu care avusese o relaţie o ultimă discutie, promiţându-i că nu i se va întâmpla nimic rău.

Odata plecati la drum, fetele au simtit pericolul si i-au cerut tanarului sa opreasca si sa le lase sa coboare. Potrivit declaraţiilor fetelor, acesta le-a amenintat ca daca nu se potolesc va intra cu masina intr-un pom.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, baiatul a scapat masina de sub control, maşina oprindu-se intr-un sant de pe marginea drumului, iar din autovehicul nu a mai ramas decat un morman de fiare. Au scapat cu viata, insa au ajuns de urgenta la spital, cu rani foarte grave.

Însă, amănuntul şocant abia urmează. Deşi băiatul a provocat rănirea gravă a ambelor fete, i-ar fi cerut prietenei fostei sale iubite să treacă la volan, în locul lui şi să spună că ea este vinovată de nenorocire.

"Mi-a zis sa il dau pe el jos, sa iau totul asuprta mea, ca eu am permis, i-am zis ca eu nu am cum sa fac chestia asta", a mărturisit fata.

Familia baiatului nu a vrut sa ofere niciun punct de vedere pe marginea acestui eveniment.

Un tânăr care trecea pe drum a vazut masina avariata si pe fata langa masina leșinata a sunat la 112, la locul faptei au venit mai multe salvari,politia, dar si o masina de descarcerare.

Fata de 17 ani se afla la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, avand piciorul stang rupt in 3 locuri ,necesitand operatie, mai multe fracturi si o taietura la cap, fata de 19 ani este la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti avand un cheag de sange la bazin si bazinul deplasat, iar baiatul are ambele picioare rupte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Băut, fără permis şi cu o intenţie teribilă, un tânăr prahovean şi-a convins fosta iubită să urce în maşină. Singurul lucru pe care l-a mai putut face fata înainte de impact a fost să ţipe de groază