Antena Meniu Search
x

Beat criţă, un bărbat din Bacău făcea slalom prin trafic, fără să observe că i-a luat maşina foc. Şoferul avea şi permisul suspendat

Poliţiştii din judeţul Neamţ au prins, joi, un şofer din Bacău, aflat sub influenţa alcoolului şi având permisul suspendat, care conducea pe DN 15 un autoturism de sub capota căruia ieşeau flăcări.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 15:42

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că poliţiştii au fost alertaţi de alţi participanţi la trafic, care au sesizat că un autoturism ce prezintă flăcări la nivelul capotei se deplasează haotic.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 32 ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Podoleni. Acesta s-ar fi deplasat spre Suceava, iar la un moment dat a fost semnalizat de participanţii la trafic să oprească, observând că din zona capotei autoturismului ieşeau flăcări. Ajutat de un participant la trafic, de 31 ani, din Costişa, bărbatul în cauză a reuşit lichidarea focului folosind un extinctor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul din Bacău a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că el are dreptul de a conduce suspendat din data de 7 aprilie, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Beat criţă, un bărbat din Bacău făcea slalom prin trafic, fără să observe că i-a luat maşina foc. Şoferul avea şi permisul suspendat