Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Beat mort la volan, un șofer a spulberat o mașină, apoi i-a întrebat un lucru bizar pe polițiștii rămași tablou: "Păi și ce, vi se pare mult?"

Un șofer beat mort a spulberat o mașină lângă Timișoara, apoi i-a întrebat pe polițiștii rămași tablou dacă 1,51 mg/l li se pare mult. "Pai și ce, e mult?"

de Redactia Observator

la 11.12.2017 , 20:21

Beat mort la volan, un șofer a spulberat o mașină, apoi i-a întrebat un lucru bizar pe polițiștii rămași tablou: "Păi și ce, vi se pare mult?"

Un șofer beat mort a spulberat o mașină lângă Timișoara, apoi i-a întrebat pe polițiștii rămași tablou dacă 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat li se pare mult.  "Pai și ce, e mult?"

Accident a avut loc lângă Timisoara. În apropiere de o curbă, un șofer de 23 de ani a pierdut controlul volanului, iar masina a izbit un alt autoturism condus de un sofer de 45 de ani. Din fericire, nimeni nu a fost grav ranit, in urma impactului rezultand doar avarierea masinilor, informeaază presa locală.

Politistii de la Peciu Nou, ajunsi la locul faptei au inceput cercetarile. Prima masura, verificarea de alcool. Daca la primul sofer lucrurile au fost limpezi: nu bause, la cel de-al doilea, aparatul agentilor rutieri a indicat rapid 1,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

Conducatorul auto s-a mirat: ‘Pai, si e mult?’ Politistii i-au raspuns cu un dosar penal, nu inainte de a-l conduce la spital pentru recoltarea probelor de sange.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Beat mort la volan, un șofer a spulberat o mașină, apoi i-a întrebat un lucru bizar pe polițiștii rămași tablou: "Păi și ce, vi se pare mult?"