Antena Meniu Search
x

Tată în lacrimi, acuzaţii foarte grave după moartea copilului, în faţa Spitalului Judeţean Târgovişte (Video)

Un tată în lacrimi face acuzaţii deosebit de grave după ce bebeluşul său a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Un tată în lacrimi face acuzaţii deosebit de grave după ce bebeluşul său a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Bărbatul susţine că micuţul nu a primit atenţia cuvenită şi acuză o neglijenţă.

Tatăl susţine că bebeluşul a fost lăsat singur

Tatăl copilului declară din faţa spitalului pentru presa locală că bebeluşul s-a născut prematur, însă starea sa era una bună, însă a fost luată decizia unei transfuzii de sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A mers bine totul până la ora 4, iar la ora 4 s-a dus soţia că era program de alăptat. L-a găsit singur acolo, după care i-a spus infirmiera să vină mai târziu că nu s-a terminat transfuzia de sânge. S-a dus peste o oră, l-a găsit singur acolo, copilul plângea, galben la faţă, a strigat după infirmieră, a venit infirmiera că restul personalului era în terapie, i-a pus acolo mască de oxigen, ce i-a făcut acolo. I-a zis să cheme doctorul, să cheme asistenta, să vină la el. 

Bărbatul nu înţelege de ce i-a murit copilul

Tatăl spune că nu înţelege cum s-a ajuns în această situaţie, pentru că bebeluşul mânca normal, luase în greutate şi a avut şi scaun normal. De asemenea, tatăl copilului precizează că i s-a comunicat ca şi cauză a decesului faptul că bebeluşul nu a rezistat transfuziei de sânge.

De asemenea, tatăl copilului face acuzaţii deosebit de grave la adresa personalului medical care s-a ocupat de naşterea soţiei sale, precizând că ar fi înmânat mai multe sume de bani. Tatăl copilului a precizat că va face plângere penală.

Spitalul a demarat o anchetă internă

“Referitor la acest eveniment, decesul bebeluşului survenit în compartimentul ATI al Secţiei nou-născuţi, pot să vă spun că bebeluşul avea şapte zile şi era născut prematur. Se va decide o anchetă internă a spitalului care va fi efectuată de către Comisia de Disciplină şi în urma concluziilor acesteia, după necropsie, se va decide dacă se pune problema unui malpraxis sau al unui alt context în care s-a produs acest eveniment nefericit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Elena Firoiu.

Poliţia din Dâmboviţa a demarat cercetările

Poliţia Dâmboviţa a anunţat că face cercetări, după ce tatăl unui bebeluş în vârstă de aproximativ o lună, care a murit la Spitalul Judeţean din Târgovişte, a sesizat instituţia.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului, urmând să stabilească dacă informaţiile iniţiale se confirmă şi în ce împrejurări a survenit moartea bebeluşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tată în lacrimi, acuzaţii foarte grave după moartea copilului, în faţa Spitalului Judeţean Târgovişte (Video)