Antena Meniu Search
x

Bebeluş de o lună, mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Reacţia conducerii spitalului

Un bebeluş în vîrstă de aproximativ o lună a murit la Spitalul Judeţean din Târgovişte, tatăl copilului acuzând o neglijenţă din partea medicilor.

Un bebeluş în vîrstă de aproximativ o lună a murit la Spitalul Judeţean din Târgovişte, tatăl copilului acuzând o neglijenţă din partea medicilor.

Bărbatul a făcut declaraţii din faţa spitalului pentru presa locală, la scurt timp după decesul copilului, precizând că, din punctul său de vedere, starea copilului era una bună şi se ameliora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Conducerea Spitalului Judeţean din Târgovişte precizează că s-a demarat o anchetă internă în acest caz.

"Regretăm acest incident, care are într-adevăr un impact emoţional deosebit, fiind vorba de un nou născut, dar la prima oră vom declanşa o cercetare disciplinară şi în cadrul comisiilor de disciplină şi a comisiei de etică, vom vedea care au fost evenimentele. În cazul în care vom constata că sunt persoane vinovate, vom înainta către colegiul medicilor. Bebeluşul era născut prematur, cu probleme de sănătate care presupuneau o potenţială iminenţă de agravare, cu o patologie extrem de complexă, cu potenţial letal încă de la naştere. Decesul, pe care îl regretăm, nu s-a întâmplat într-un context al unui copil clinic sănătos, şi un amănunt important, pe fondul unei sarcini prost urmărite nu din punctul de vedere al medicului, ci din cel al mamei, care nu s-a prezentat conform normalităţii urmării unei sarcini", a precizat pentru Observator.tv dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Poliţia Dâmboviţa a anuţat că face cercetări, după ce tatăl unui bebeluş în vârstă de aproximativ o lună, care a murit la Spitalul Judeţean din Târgovişte, a sesizat instituţia. Primele informaţii arată că băieţelul ar fi fost internat de la naştere şi până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bebeluş de o lună, mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Reacţia conducerii spitalului